Assemblea març 14

 

Eric diu que les vaques donen llet:

La vaca lletera

En la granja també hi ha ànecs. Els ànecs mengen caragols. Hem pintat un ànec,  al costat en plastilina hem fet un “xurro”, l´hem enroscat i pegat al costat de l´ànec pèr a que semble un caragol:

Els ànecs mengen caragols

Hem estat parlant de la granja, hem arribat a la conclusió de que la persona que cuids dels animals de la granja és el granger:

El granger cuida la granja

 

Júlia ens ha contat en l´assemblea que sa mare ha fet un pastis. Li hem dit que si el portaria a l´escola per a provar-ho i ens ha dit que no que era pel seu germà, este és el pastis que li agrada a Júlia:

La mare de Júlia ha fet un pastís

El divendres dia 21 Júlia ens va dir que ella havia tirat moltes “bombetes”, de repent tots es van posar a dir que ells també havien trirat coet. Vaig preguntar com es tirava un coet i en van dir que necessitavem un “mechero”(encenedor) i tirar el coet llunt. Aquest és el coet i l´encenedor que mes ens va agradar:

Coet i encenedor

El dijous dia 20 vam vore que el dia 31 de març ens anem a la Granja. Vam estar mirant quins animals hi haurà a la granja. Mentre estavem mirant els animals va entrar Menxu a la nostra classe i aquest dibuix és el que li va agradar més a ella:

Animals de la granja

El dijous Gisela no parava de dir que ella tenia molts “xupetes”(xumets). Ens va dir que en tenia 4 com aquestos:

Gisela té xumets

El dimecres vam estar parlant de com cremariem les falles. Van dir que encendríem un foc molt paregut a aquest:

foc per a cremar

El dimarts dia 11 Eric ens va porta una mosca per a posar-la en la falla. Ens va dir que li deien “la mosca fosca”. Vam estar mirant-la i ens va contar que l´havia fet amb son pare. Per internet vam vore moltes mosques i aquesta es la que més li vca agradar:

La mosca fosca d´Eric

El divendres mirant el calendari ens van donar compte que hi havia un barco que portava una cosa plena de peixos. Com que no sabíem que era, dos xiquetes van anar a preguntar a Amparo, la mestra de 5 anys, que era allò que estava enganxat al barco. Ens va dir que era uns xarxa i que era per agafar als peixos. Els peixos es quedaven enganxat i no podien escapar. Aquesta es la fitxa que vam fer:

Xaerxa per a pescarXaerxa per a pescar2

Pensàveu que m´havia oblidat del dia 4? eixe dia no sé perquè però es van posar tots a contar-me el vestit que havien portat el dia de carnestoltes. Van estar dient quin vestit van portar a la cavalcada. Aleshores vam vore molts vestits i cascascun va triar el que més li va agradar. Ací els teniu, a veure si endevineu que vestit portava el vostre fill o filla!

Disfresses

Al dia següent vam mirar que menjava el poni. Alguns van dir que herba i que herba i que l´herba està en la muntanya. Vam triar aquesta muntanya:

Els ponis mengen herba

El dia 5 i 6 de març ens vam dedicar a vore quins animals hi ha en la granja. Azucena ens va dir que hi havien ponis xicotetsi vam fer aquesta fitxa:

Poni xicotet

El dilluns dia 3 de març vam llevar el mes de febrer i hem posat el mes de març.  Yeray va dir que el dibuix era un barco. Eric ens va dir que estava pescant. Júlia va dir qaue son pare també va a pescar. El papà de Mar també pesca, però en una canya. Júlia diu que son pare també te canyes. Pregunte en que esta pescant eixe barco del dibuix i en diuen que en una borsa. Es una borsa?

Home pescant Vaixell amb xarxa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s